Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Hamer & Ran Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Fantastische begeleiding en warm contact. Gaat voor zijn cliënten 100% en doet alles en meer om de verkoop een succes te maken. Fijn in benadering en contact. Kan eigenlijk niet een verbeter punt bedenken. Eric je bent de beste!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Erg fijn contact met de makelaar. Zet zich erg in voor de klant en doet alles wat hij kan om de verkoop een succes te maken. Daarnaast ook gewoon een vriendelijke en grappige man. Heeft voor mij alles gedaan en meer dan je van een makelaar mag verwachten.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Erik is betrokken, open, eerlijk en transparant. Er zijn korten lijntjes, snelle reacties en Erik en de dames zijn bijna altijd bereikbaar.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Gewoon een TOP makelaar. Geen poespas en geen franjes. To the point, afspraak is afspraak, goede terugkoppelingen en verkoopt gewoon het huis!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Een groot pluspunt is dat Erik veel bouwtechnische kennis heeft en ziet welk achterstallig en toekomstig onderhoud gepleegd moet worden. Hij communiceert duidelijk en snel, denkt goed mee, is nuchter en realistisch. En hij is ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hamer & Ran Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Hamer & Ran Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?