Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Hamer & Ran Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.3

Dezelfde makelaar die mijn ouders hebben geholpen destijds. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Nuchter en helder advies of ik ergens op zou moeten bieden of niet en ook meteen advies wat er eventueel aan de woning zou moeten worden veranderd en of het alles wel waard is of niet. Verder ook een goed gevoel voor humor wat de communicatie prettig maakt. Niet verwacht dat ik in deze moeilijke woningmarkt nog een woning kon regelen, maar dankzij Hamer en Ran Garantiemakelaars is het allemaal gelukt!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Vanaf het eerste gesprek tot aan de uiteindelijke verkoop van de woning is probleemloos verlopen. Iedere vraag werd meteen vlot beantwoord, waardoor de vakkundigheid van de makelaar meteen naar voren. Wij kijken met volle tevredenheid terug op de gang van zaken.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en afhandeling van de verkoop van ons huis

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Deskundige en vriendelijke makelaar die het belang van de klant voorop stelt. No-nonsense en transparant. Een altijd goed bereikbaar kantoor en vlot in de afhandeling van verzoeken. Ik raad Hamer en Ran zeker aan!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Eric is erg goed!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hamer & Ran Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,1

Bij Hamer & Ran Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?