Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hamer & Ran Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Het contact met de makelaar verliep vanaf het begin tot het eind uitstekend. Hij was altijd bereikbaar of reageerde snel, ook buiten kantooruren. Dit zal ook zeker de snelle verkoop bevorderd hebben. Niets was hem en zijn medewerkers te veel en er werd altijd meegedacht. De verkoopprijs viel ook zeer goed uit. Dit makelaarskantoor is echt een aanrader.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Goede bereikbaarheid, ook buiten kantooruren. Niets is te veel. Denkt goed mee. Is praktisch ingesteld. Prima verkoopresultaat bereikt in korte tijd.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Tot nu toe heb ik een zeer positieve indruk van dit makelaarskantoor. Niets is teveel. Als er nu ook nog een goede verkoopprijs uitrolt, ben ik helemaal tevreden. Na één dag op Funda al 10 bezichtigingen gepland, geeft me alle vertrouwen!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Heel prettig contact gehad met Erik, hij is deskundig en behulpzaam. Zonder aankopende makelaar lukt het niet in deze tijd en Hamer & Ran is absoluut aan te raden!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Gewoon een top makelaar alles liep op rolletjes Eric is gewoon beste makelaar niks is te gek en alles word geregeld of door Eric of door dames op kantoor dat is wat je zoekt als je huis wil verkopen

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hamer & Ran Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,3

Bij Hamer & Ran Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?