Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hamer & Ran Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Heldere communicatie, duidelijke afspraken, lekker nuchtere benadering. Heel prettig dat wie je ook spreekt op het kantoor, iedereen op de hoogte is. Dat is prettig voor het proces en maakt het allemaal heel persoonlijk. En dat is fijn!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Het contact met makelaarskantoor Hamer en Ran verloopt prima en snel. In principe zijn ze altijd bereikbaar en reageren snel en correct. Bij makelaar Erik merk je dat hij enorme ervaring in het huizenver- en aankoopwereldje met zich meedraagt. Vanwege fijne ervaringen met hem bij onze vorige huizenverkoop zijn wij ook dit keer weer de samenwerking met hem aangegaan en is hij tevens onze aankoopmakelaar geweest bij de aankoop onze nieuwe woning. Goede adviezen en persoonlijk contact, maar bovenal een snelle en goede verkoop! Bedankt!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Fijne makelaar om mee samen te werken. In deze gekke tijden met de huizenmarkt prijzen weet deze makelaar je wel realistisch te houden en niet mee te laten gaan in de gekte. Helemaal blij met het huis die ik gekocht hebt en het deskundig advies.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Prettig contact met de mensen van Hamer en Ran makelaars. Ze hebben een zeer goede kennis van de huizenmarkt en zijn goed bereikbaar.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Al bij ons eerste contact ‘voelde’ het goed. Geen pakkenman, geen scooter geen flauwekul, geen onnodige babbels. You get what you see. Lekker zakelijk en nuchter zaken besproken. Intussen is er hard gewerkt om mijn huis tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden te verkopen. Bijna 40 aanmeldingen en 21 bezichtigingen. Snel succes. Voor wie op zoek is naar een no-nonsense makelaar is dit het juiste adres. Erik en het hele team van Hamer&Ran bedankt!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Wil een goede referentie beschrijven van Hamer en Ran. Die ons hebben bijgestaan voor het aankopen van een passend huis, Die aan onze woonwensen voldoet. Door de ervaring op de woonmarkt en de professionele blik heeft dit een positieve Samenwerking voor ons opgeleverd.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hamer & Ran Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,3

Bij Hamer & Ran Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?