Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hamer & Ran Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.8

Met alles zijn we tevreden alleen hij is wel een beetje langzaam met zijn administratie maar hij heeft goede kennis en ervaring en dat is de belangrijkste. Ons huis is door hem binnen een maand verkocht Super. Ik zal deze makelaar zeker aanbevelen aan anderen je zal er geen spijt van krijgen. Wij zijn een gelukkige klant.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

8.8

Er werd goed meegedacht, goed advies gegeven en de afwikkeling van het proces werd professioneel uitgevoerd.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9.3

Erik Ran is een vakbekwame makelaar met een grote kennis van - en een reƫle kijk op - de lokale huizenmarkt. Zowel bij de aankoop van een nieuwe woning als bij de verkoop van de oude woning heb ik Erik de afgelopen 18 jaar diverse keren ingeschakeld. Dat op zichzelf is het beste bewijs dat Erik goed werk levert. Telefonische bereikbaarheid en snelheid van reageren blijven weliswaar een aandachtspunt. Aan de andere kant schroomt Erik niet om zich ook 's avonds en in het weekend in te spannen om tot het beste resultaat te komen! Bovendien heeft de jarenlange hausse in de huizenmarkt zijn dienstverlening niet aangetast. Dat zou normaal moeten zijn, maar dat is het in deze regio in ieder geval zeker niet! Mochten er in de toekomst weer verhuisplannen ontstaan dan zal ik zeker weer van de diensten van Erik gebruik maken.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8

Goed contact gehad in het hele proces, blij met de begeleiding en adviezen en heldere communicatie.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9.5

Altijd prettig contact, snelle reacties en goede communicatie. Betrokken bij de zoektocht, aankoop en afronding, met eerlijk advies.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9

Vriendelijke en professionele makelaar. Komt afspraken na en overlegt goed met de koper, waarin advies wordt gegeven maar er ook ruimte is voor de koper om zijn verhaal te doen. Fijn in vergelijking met de makelaars die meteen heel zakelijk zijn. Wij zijn goed en fijn geholpen bij de verkoop, dus ik zou hamer en ran zeker aanbevelen aan anderen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hamer & Ran Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,3

Bij Hamer & Ran Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?