Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hamer & Ran Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

No nonsens prettige sfeer korte lijnen! Ok de huidige markt helpt ook mee uiteraard dus had niet echt een hele lange ervaring ????????????

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8.5

Betrouwbaar, deskundig en no nonsens ! Helder en eerlijk meer kan ik niet zeggen en heb je ook niet nodig ! Bedankt voor de goede service !

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

9.3

Goed, vakkundig en behulpzaam! No nonsens aanpak met resultaat: zowel in de verkoop van ons oude als aankoop van ons nieuwe huis! Zou 100% aanbevelen!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Heldere communicatie, duidelijke afspraken, lekker nuchtere benadering. Heel prettig dat wie je ook spreekt op het kantoor, iedereen op de hoogte is. Dat is prettig voor het proces en maakt het allemaal heel persoonlijk. En dat is fijn!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Het contact met makelaarskantoor Hamer en Ran verloopt prima en snel. In principe zijn ze altijd bereikbaar en reageren snel en correct. Bij makelaar Erik merk je dat hij enorme ervaring in het huizenver- en aankoopwereldje met zich meedraagt. Vanwege fijne ervaringen met hem bij onze vorige huizenverkoop zijn wij ook dit keer weer de samenwerking met hem aangegaan en is hij tevens onze aankoopmakelaar geweest bij de aankoop onze nieuwe woning. Goede adviezen en persoonlijk contact, maar bovenal een snelle en goede verkoop! Bedankt!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hamer & Ran Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,3

Bij Hamer & Ran Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?