Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hamer & Ran Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Het contact met de heer Ran en zijn kantoor verliep altijd soepel, correct, tijdig en vriendelijk. Ik ben zeer blij met het verloop en het resultaat van de samenwerking.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Zeer prettig contact met een no-nonsense-makelaar. Deskundig, accuraat, meedenkend, doortastend. Ik ben heel erg tevreden over het hele proces van verkoop zowel als over het resultaat; mijn huis is voor een goede prijs verkocht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8.8

Erik is een erg prettige makelaar, komt na wat afgesproken is en is betrouwbaar en deskundig. Ik zou hem zeker weer benaderen wanneer dat nodig is.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9

Snelle verkoop van mijn appartement. Vakbekwame makelaar en Eric Ran, doet wat hij zegt. Heldere en duidelijke communicatie. Geeft een groot gevoel van vertrouwen. Ik ben zeer tevreden over het proces

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.5

Erik is een hele prettige makelaar. Hij kent Haarlem als geen ander. En hij neemt de tijd voor uitleg van zaken, zeker heel fijn bij de aankoop van je eerste huis. Hij is eerlijk en betrouwbaar. Ik zou de volgende keer weer voor hem kiezen.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

Hamer & Ran Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,3

Bij Hamer & Ran Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?