Over ons

Welkom bij Hamer & Ran Garantiemakelaars, wij zijn Erik, Monique & Jolanda.

Een huis kopen of verkopen is een enorme stap. Dan heb je behoefte aan iemand met kennis, die betrouwbaar en eerlijk is, naar je luistert en het ‘gewoon’ voor je regelt. Dat is wat wij doen bij Hamer & Ran Garantiemakelaars!

Op deze pagina lees je meer over ons, wat wij voor jou kunnen doen en onze contactgegevens. Ga snel naar:

·           Onze ervaring is jouw voordeel!

·           Dit regelen wij voor jou

·           Voorstelrondje: dit zijn Erik, Monique & Jolanda

·           Zo kun je ons bereiken

·           Lees nog meer op deze website

Wij bestaan al meer dan 40 jaar en doen nog elke dag met plezier ons werk

Onze ervaring is jouw voordeel. De huizenmarkt is meer in beweging dan ooit tevoren. Met onze kennis van de woningmarkt, woningbouw, overheidsregels en goede kennis van de regio’s Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer, heb jij daar natuurlijk voordeel van. Wij zijn niet voor niets vermeld in de lijst beste makelaars van Haarlem.

Dit regelen wij voor jou:

Voor jou is jouw woning je thuis. Daar moet je een goed gevoel bij hebben. Dat begrijpen wij bij Hamer & Ran Garantiemakelaars als geen ander. Wij zijn de makelaar met verstand van zaken maar wij begrijpen ook dat emotie en prijs even belangrijk zijn bij de aankoop of verkoop van een woning. Als jij kijkt of een huis (nog) bij je past, dan regelen wij de rest.

Wij kunnen jou helpen met:

 • De koop van je nieuwe huis
  Spannend! Je koopt een nieuw of ander huis. Jij kijkt of je het leuk vindt, wij kijken of je een goede koop doet en niet te veel betaalt. Ben je op zoek naar een huis? Laat het ons weten. Dan houden wij in de gaten of er een woning op de markt komt die aan jouw wensen voldoet.
 • De verkoop van je huis
  Je eigen huis verkopen is net zo moeilijk als een huis kopen. De prijs bepalen, zorgen dat je huis op Funda komt, onderhandelingen met de mogelijk nieuwe eigenaar … het is ingewikkelder dan je denkt. Dan is het prettig als wij, van Hamer & Ran Garantiemakelaars, je adviseren en helpen.
 • De waarde van jouw huis bepalen
  Wil je weten wat je woning waard is? Omdat je bijvoorbeeld je hypotheek wilt oversluiten naar een andere geldverstrekker of dat de woning onderdeel is van een inboedelscheiding. Het is allemaal ingewikkeld genoeg, dus ook dát regelen wij voor je!

HAMER & RAN GARANTIEMAKELAARS: DE NO-NONSENSE MAKELAAR DIE DESKUNDIG, ERVAREN EN BETROUWBAAR IS. JOUW PARTNER DIE JE HELPT BIJ DE GROTE BESLISSINGEN IN JOUW WOONCARRIÈRE.

Wij zijn Erik, Monique & Jolanda en wij kunnen niet wachten om, met jou samen, aan het werk te gaan.

Heb je een vraag? Stel ze gerust, wij staan voor je klaar!

 • Chat met Ella, via deze website, op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur
 • E-mailen via haarlem@hamerenran.nl.
 • Bellen via 023-531 94 40. Omdat niet alle vragen kunnen wachten tot de volgende dag, zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor jou bereikbaar.

Nog meer informatie lees je op deze website over bijvoorbeeld:

Dit zeggen onze klanten over ons

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf februari 2023 tot februari 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf februari 2023 tot februari 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf februari 2023 tot februari 2024

Ons team Bij Hamer en Ran Garantiemakelaars helpen wij je graag.