Welkom bij Hamer & Ran Garantiemakelaars, wij zijn Erik, Monique & Jolanda!

Een huis kopen of verkopen is een enorme stap. Dan heb je behoefte aan iemand met kennis, die betrouwbaar en eerlijk is, naar je luistert en het ‘gewoon’ voor je regelt. Dat is wat wij doen bij Hamer & Ran Garantiemakelaars! Met meer dan 40 jaar ervaring in de huizenmarkt, weten wij precies wat er nodig is om jouw woonwensen te realiseren. Bij Hamer & Ran Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

Onze ervaring, jouw voordeel

De huizenmarkt is voortdurend in beweging. Dankzij onze uitgebreide kennis van de woningmarkt, woningbouw, overheidsregels en de regio’s Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer, ben je bij ons in goede handen. Niet voor niets staan wij vermeld in de lijst van beste makelaars van Haarlem.

Wat wij voor jou regelen:

De koop van je nieuwe huis Een nieuw huis kopen is spannend. Jij zoekt jouw droomhuis, wij zorgen ervoor dat je een goede koop doet en niet te veel betaalt. Vertel ons wat je zoekt en wij houden de markt voor je in de gaten.

De verkoop van je huis Je huis verkopen is net zo uitdagend als een huis kopen. Wij helpen je bij het bepalen van de juiste prijs, zorgen voor een professionele presentatie op Funda en begeleiden de onderhandelingen met potentiële kopers.

De waarde van jouw huis bepalen Wil je weten wat je huis waard is? Of het nu gaat om een hypotheekoversluiting of een inboedelscheiding, wij zorgen voor een nauwkeurige waardebepaling.

Hamer & Ran Garantiemakelaars

De no-nonsense makelaar die deskundig, ervaren en betrouwbaar is. Jouw partner bij de grote beslissingen in jouw wooncarrière. Wij, Erik, Monique & Jolanda, staan te popelen om met jou aan de slag te gaan. Heb je vragen, wil een bezichtiging of waardebepaling van jouw woning inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail haarlem@hamerenran.nl of telefoonnummer 023 – 5319440. We helpen je graag!

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf juli 2023 tot juli 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf juli 2023 tot juli 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf juli 2023 tot juli 2024

Ons team Bij Hamer en Ran Garantiemakelaars helpen wij je graag.