Over ons

Bij Hamer & Ran ben je aan het juiste adres!

Hamer & Ran Garantiemakelaar is al bijna 40 jaar jouw vertrouwde makelaar voor de aankoop, verkoop en taxaties van woningen. Wij zijn werkzaam in de regio’s Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer.

Ons team bestaat uit één gepassioneerde NVM-makelaar, 2 binnendienstmedewerksters en een backofficeteam. Erik Ran is je eerste aanspreekpunt met betrekking tot al je vragen over het aan- en verkoopproces. Wanneer hij je niet te woord kan staan, zijn Jolanda Kroonsberg en Monique Ran er om al je vragen aan te nemen. Aangezien jouw vraag niet altijd tot de volgende dag kan wachten, kun je ons altijd bereiken. Via het vaste kantoornummer kun je ons 24 uur per dag in contact komen. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kun je van 9.00 – 21.00 uur op de live chat terecht. Wij staan altijd voor je klaar.

Jouw huis, ons vak

Met de veranderingen in de huizenmarkt is het voor ons iedere dag weer een uitdaging om het beste voor onze klant te realiseren. Of het nu gaat om het vinden van een nieuw thuis of een fijne ervaring bij het verkopen van jouw huis. Van A tot Z voeren wij elke stap uit met hart voor ons vak en hebben wij maar één belang voor ogen, jouw belangrijkste bezit te vertegenwoordigen!

Beproefde methoden

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Dan kun je naar behoefte begeleid worden, van éénmalige ondersteuning tot een full-servicebegeleiding. We zorgen er in ieder geval voor dat je nooit te veel betaalt. Wil je je huis verkopen? Dan geven wij eerlijk advies over de staat van je woning, bepalen wij samen met jou een reële verkoopprijs en stellen wij een specifiek verkoopplan op welke gericht is op jouw woning. Ook kunnen wij op ieder moment kosteloos en snel de waarde van je woning bepalen.

Hamer & Ran Garantiemakelaars biedt:

  • Unieke garanties
  • Jarenlang ervaring op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Gedegen vakkennis, jaarlijkse bijscholingen van NVM & NRVT
  • Service en klantvriendelijkheid
  • Professionele, betrokken medewerkers
  • Korte lijnen tussen klant en makelaar

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf september 2020 tot september 2021

dagen gemiddelde looptijd

vanaf september 2020 tot september 2021

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf september 2020 tot september 2021

Ons team Bij Hamer en Ran Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Erik Ran

NVM Makelaar en Taxateur onroerende zaken / Directeur

Monique Ran

Commercieel binnendienst medewerker

Jolanda Kroonsberg

Commercieel binnendienst medewerker