Huis kopen Haarlem | Hamer & Ran Garantiemakelaars

Huis kopen in Haarlem

Hamer & Ran Garantiemakelaars helpt je graag bij het kopen van een huis in Haarlem. Door onze expertise en jarenlange ervaring met de Haarlemse woningmarkt zijn we perfect in staat om jou te helpen bij het vinden van een woning. Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Hamer & Ran Garantiemakelaars aan het juiste adres.

  • Altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de Haarlemse woningmarkt
  • Zekerheidsgaranties van een Garantiemakelaar
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3! (Lees hier meer)

Wil je direct contact met een makelaar? Bel 023-5319440 of vul ons contactformulier in. Uiteraard staat de koffie bij ons op kantoor ook klaar. Je vindt ons kantoor aan de Raamsingel 32 te Haarlem.

Een woning kopen in Haarlem met een aankoopmakelaar

Een huis kopen in Haarlem kan een behoorlijke opgave zijn en gaat vaak niet zonder slag of stoot. Het is essentieel om hierbij een goede aankoopmakelaar te hebben die je in dit traject begeleidt. Hier komt Hamer & Ran om de hoek kijken. Hamer & Ran haalt als aankoopmakelaar keer op keer het optimale resultaat. Zo kun je zonder zorgen jouw droomhuis kopen.

“Onze aankoop makelaar (Erik Ran van Hamer & Ran Garantiemakelaars) is een zeer toegewijd en vooral een zeer prettig persoon om mee te sparren. Zijn deskundigheid, innemendheid en oog voor detail geeft hem een voorsprong tijdens de onderhandelingen. Hij is altijd te benaderen zelfs in de (late) avond en weekend.”

Dhr. Guus Vlaming (gerichte aankoop), beoordeelt ons met een 8.5/10

Het team van Hamer & Ran

Klanttevredenheid, expertise en eerlijkheid staan hoog in het vaandel bij Hamer & Ran. Door onze jarenlange ervaring (maar liefst 40 jaar) met de Haarlemse woningmarkt in combinatie met vakkennis, zetten we alles op alles om de perfecte woning voor jou te vinden. Graag lichten wij dit in een vrijblijvend gesprek verder toe.

Onze zekerheidsgaranties bij het kopen van een huis

Als Garantiemakelaar bieden wij al onze klanten een aantal aankoopgaranties. Zo zijn er geen verrassingen achteraf en kun je zorgeloos de juiste keuze maken. Onze aankoopgaranties zijn:

  • Contactgarantie;
  • Zekerheidsgarantie;
  • Bezichtigingsgarantie;
  • Annuleringsgarantie;

Benieuwd wat deze garanties voor jou betekenen? Lees het op de pagina aankoopgaranties.

Het aankooptraject

Het aankoopproces bestaat uit een viertal stappen die wij met jou doorlopen.

Stap 1: Voorbereidingsfase

In de eerste fase staan wij uitgebreid stil bij jouw wensen, zodat we een concreet woonprofiel kunnen opstellen. Het woonprofiel dient als houvast voor het gehele aankooptraject. Wij kunnen aan de hand van dit profiel nauwkeurig inschatten welke woningen interessant zijn voor jou.

Stap 2: Bezichtigingsfase

In de tweede fase hebben we woningen gevonden die passen bij jouw woonprofiel. Nu is het tijd om deze woningen te gaan bezichtigen. De bezichtigingen kunnen doordeweeks plaatsvinden, maar ook ’s avonds of in het weekend.

Stap 3: Onderzoeks- en onderhandelingsfase

Een huis gevonden dat voldoet aan jouw wensen? Dan breekt de derde fase aan: de onderzoeks- en onderhandelingsfase. Eerst nemen wij de woning flink onder de loep. Zo onderzoeken wij de onderhoudsstaat en indien nodig doen we een kadastraal- of bodemonderzoek. Ook vergelijken we de woning met vergelijkbare recent verkochte woningen. Al deze informatie vormt input voor de onderhandeling om zo voor jou de beste prijs te realiseren.

Stap 4: Afrondingsfase

In de laatste fase heb je het huis gevonden waar je voor wilt gaan. Nu wordt het koopcontract opgesteld. Daarnaast letten we er uiteraard op dat tijdens het tekenen van de contracten alles juridisch juist wordt afgehandeld.

Wil je meer informatie over de fases in het aankoopproces van een huis? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

Contact

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van Hamer & Ran Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaand formulier in, bel ons via 023-5319440 of mail naar haarlem@hamerenran.nl.

 

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.